blog-gia-asfalies

Ασφάλεια Οχημάτων
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ TAXI
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ
  
asfaleia_agrotikou
  
Ασφάλεια Σπιτιού
  
Ασφάλεια Σκαφών
  
Ασφάλεια Ζωής-Υγειας
40 χρόνια αξιόπιστα δίπλα σας

Η κλοπή του οχήματός σας είναι σίγουρα μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Όσο και αν το απεύχεστε να συμβεί, πρέπει να είστε ενημερωμένοι για το ποια είναι τα βήματα που ακολουθούνται σε μία τέτοια περίπτωση, ώστε να προστατεύσετε το πορτοφόλι σας αλλά και να ολοκληρώσετε κάθε απαραίτητο βήμα με προσοχή και αποτελεσματικότητα.

Τι ενέργειες πρέπει να κάνω αν κλαπεί το όχημά μου;

Αρχικά, η διατήρηση της ψυχραιμίας σας είναι βασική προϋπόθεση για να μπορέσει να υλοποιηθεί η διαδικασία ομαλά και όσο το δυνατόν χωρίς προβλήματα.

Αν, λοιπόν, πάτε να πάρετε το αυτοκίνητο ή τη μηχανή σας από το σημείο που τα είχατε παρκάρει και δεν είναι εκεί, τότε χωρίς να χάνετε καθόλου χρόνο απευθυνθείτε στην αστυνομική αρχή που βρίσκεται πιο κοντά σας για να κάνετε μήνυμα κατά αγνώστου και να δηλώσετε την κλοπή. Όπως έχει αποδειχθεί, οι πρώτες ώρες από την κλοπή είναι πολύ σημαντικές για να μπορέσουν οι αρχές να εντοπίσουν το κλεμμένο σας όχημα.

Στη συνέχεια, αν έχετε συμπεριλάβει στην ασφάλεια του αυτοκινήτου ή της μηχανής σας την κλοπή, επικοινωνήστε με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο για να τον ενημερώσετε για το περιστατικό που συνέβη, ώστε να ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Τί δικαιολογητικά χρειάζονται για την αποζημίωση από την ασφαλιστική σας;

Προκειμένου να κυλήσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται το διαδικαστικό κομμάτι της δήλωσης της κλοπής του οχήματός σας, έχουμε συγκεντρώσει τα δικαιολογητικά που πρέπει να έχετε αν κλαπεί το όχημά σας, ώστε να γνωρίζετε επακριβώς τί χρειάζεστε εκείνη τη στιγμή.

  1. Φωτοτυπία της Αστυνομικής σας Ταυτότητας, της άδειας παραμονής σας στην Ελλάδα ή την Ταυτότητα Ευρωπαίου Πολίτη, χωρίς να είναι υποχρεωτικά θεωρημένη
  2. Βεβαίωση κλοπής του οχήματος από το αστυνομικό τμήμα που θα δηλώσετε την κλοπή
  3. Συμπληρωμένη την αίτηση δήλωσης κλοπής με τα στοιχεία σας και τον αριθμό πινακίδων του οχήματος
  4. Αντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος
  5. Αντίγραφο συμβάντων από την αρμόδια αστυνομική αρχή
  6. Ειδικό Συμβολαιογραφικό Πληρεξούσιο ή εντολή προς την ασφαλιστική σας για αποστολή πραγματογνώμονα

Προστασία κλοπής του οχήματός σας

Για να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μία ενδεχόμενη κλοπή του αυτοκινήτου ή της μηχανής σας, η ασφάλεια που έχετε επιλέξει σας δίνει τη δυνατότητα να συμπεριλάβετε στο συμβόλαιό σας και την προστασία μερικής ή ολικής κλοπής.

Με τον τρόπο αυτό, αν έχετε προστασία μερικής κλοπής και το όχημά σας βρεθεί μέσα σε 3 μήνες από την ημερομηνία που εκλάπη, θα πάρετε αποζημίωση για τις πιθανές υλικές ζημιές που υπάρχουν.

Στην περίπτωση της προστασίας ολικής κλοπής, αν το όχημα δεν βρεθεί μέσα σε 3 μήνες, τότε θα λάβετε αποζημίωση από την ασφαλιστή σας εταιρεία.

Δεδομένου ότι οι κλοπές οχημάτων είναι ένα αρκετά συχνό φαινόμενο, στην Kalogritsas Insurance έχουμε να σας προφέρουμε τα καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα ασφαλιστικά πακέτα της αγοράς.

Αισθανθείτε ασφαλής για το όχημά σας με λιγότερο από 7€/μήνα με την υπογραφή της Kalogritsas Insurance.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάθε σας προβληματισμό σχετικά με την ασφάλεια του οχήματός σας και την προστασία κλοπής, καλώντας στο 210 6082050 ή πατήστε παρακάτω για να πάρετε προσφορά ασφάλισης online.

Τι Λένε για Εμάς

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

 

Επικοινωνία

  Κλεισθένους 1,
  Αγία Παρασκευή


  210 6082050

info@kalogritsasinsurance.gr

Επίσημοι Συνεργάτες

 

Copyright © 2015 KALOGRITSAS INSURANCE