blog-gia-asfalies

Ασφάλεια Οχημάτων
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ TAXI
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ
  
asfaleia_agrotikou
  
Ασφάλεια Σπιτιού
  
Ασφάλεια Σκαφών
  
Ασφάλεια Ζωής-Υγειας
40 χρόνια αξιόπιστα δίπλα σας

Η γιορτή του Πάσχα πλησιάζει και είναι μια ιδανική ευκαιρία να αποδράσουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Οι επιλογές που έχουμε για να περάσουμε όμορφα την ξεχωριστή αυτή γιορτή είναι σίγουρα πολλές. Μπορούμε να επισκεφτούμε τον τόπο καταγωγής μας, να πάμε στην εξοχική μας κατοικία ή να ταξιδεύσουμε σε έναν καινούριο προορισμό.

Όποιον τρόπο και αν επιλέξουμε για να περάσουμε τις Πασχαλινές μας διακοπές, το σπίτι μας θα παραμείνει άδειο σε μια περίοδο που η πλειοψηφία των γειτόνων μας επίσης θα απουσιάζει. Τί σημαίνει αυτό; Η κατοικία μας αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους διαρρήκτες!

 Προκειμένου, λοιπόν, να παραμείνει στο σπίτι σας όσο πιο ασφαλές γίνεται, σας παρέχουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές, ώστε να αποφύγετε να πέσετε θύματα των διαρρηκτών.

 • Ενημερώστε για την απουσία σας μόνο κοντινά σας πρόσωπα. Δεν χρειάζεται να γνωρίζουν όλοι ότι το σπίτι θα παραμείνει άδειο, εκτός από τους συγγενείς και τους πολύ φίλους σας.
 • Πριν φύγετε για τις διακοπές σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει και ασφαλίσει καλά τις πόρτες και τα παράθυρα.
 • Εάν έχετε εγκαταστήσει σύστημα συναγερμού, ενεργοποιήστε το.
 • Φροντίστε ώστε το σπίτι να μην υποδηλώνει ότι απουσιάζετε, αν είναι εφικτό τοποθετήστε χρονοδιακόπτη αυτόματου φωτισμού.
 • Μην αφήνετε αντικείμενα μεγάλης αξίας ή μεγάλα χρηματικά ποσά στο σπίτι σας.
 • Αν κάποιος από τους γείτονες και φίλους σας παρατηρήσει κάποιο ύποπτο σημάδι, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την αστυνομία.

Εκτός, όμως, από τις παραπάνω συμβουλές, αυτό που θα σας κάνει να νιώσετε πραγματικά ασφαλής και να ευχαριστηθείτε τόσο τις Πασχαλινές σας διακοπές όσο και κάθε άλλη σας απόδραση είναι η ασφάλιση της κατοικίας σας.

3 Αλήθειες που πρέπει να ξέρετε:

 1. Το κόστος για μια ετήσια ασφάλιση που περιλαμβάνει κλοπή είναι ίσως μικρότερο ακόμα και από τα έξοδα της μετακίνησής σας για μια εκδρομή.
  Ενδεικτικά, το κόστος για ασφάλιση κλοπής περιεχομένου και ζημιές διαρρήκτη για μία κατοικία 100 τ.μ. δεν ξεπερνά τα 8€/μήνα.
 2. Η διαδικασία για να ασφαλίσετε την κατοικία σας ολοκληρώνεται σε μόλις 10 λεπτά.
 3. Σε περίπτωση αποζημίωσης, η διαδικασία δεν ξεπερνά τη 1 εβδομάδα.

Ασφαλίζοντας το σπίτι σας, είστε προστατευμένοι σε περίπτωση που συμβεί μια διάρρηξη και μπορείτε να πάρετε αποζημίωση για τις ζημιές που προκλήθηκαν αλλά και για τα αντικείμενα που κλάπηκαν. Με αυτόν τον τρόπο, από μόλις 8€ τον μήνα, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε πια για το πώς θα αποκαταστήσετε τις ζημιές, ιδιαίτερα αν αναλογιστείτε πόσο μικρό είναι το συγκεκριμένο κόστος σε σχέση με καθημερινά έξοδα, όπως π.χ. τα τσιγάρα, τα οποία μάλιστα δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα απολύτως στην προστασία του σπιτιού σας.

Εμπιστευτείτε την ασφάλεια του σπιτιού σας στην Kalogritsas Insurance, η οποία εδώ και 41 χρόνια προσφέρει τα καλύτερα ασφαλιστικά πακέτα και την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες της. Με μοναδική εμπειρία στον ασφαλιστικό τομέα, έχοντας ασφαλίσει τις εταιρείες ορκωτών εκτιμητών ακινήτων (RICS) αλλά και άλλα μεγάλα έργα και ιδιώτες, είμαστε σε θέση να παρέχουμε τις υπηρεσίες που έχετε πραγματικά ανάγκη!

Μάθετε περισσότερα για την ασφάλιση κατοικίας επικοινωνώντας μαζί μας στο 2106082050 ή πατήστε παρακάτω για να πάρετε προσφορά ασφάλισης online.

 

Τι Λένε για Εμάς

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

 

Επικοινωνία

  Κλεισθένους 1,
  Αγία Παρασκευή


  210 6082050

info@kalogritsasinsurance.gr

Επίσημοι Συνεργάτες

 

Copyright © 2015 KALOGRITSAS INSURANCE