blog-gia-asfalies

Ασφάλεια Οχημάτων
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ TAXI
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ
  
asfaleia_agrotikou
  
Ασφάλεια Σπιτιού
  
Ασφάλεια Σκαφών
  
Ασφάλεια Ζωής-Υγειας
40 χρόνια αξιόπιστα δίπλα σας

Νέα διασταύρωση στοιχείων φαίνεται να ξεκινάει άμεσα, ώστε να βρεθούν οι ιδιοκτήτες των οχημάτων που είναι ανασφάλιστα, δεδομένων των λαθών που προέκυψαν από την πρώτη διασταύρωση που έγινε τον Ιούνιο.

 

Η οικονομική αβεβαιότητα της χώρας μας έχει προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στις επιχειρήσεις, με κυριότερα την ρευστότητα και την κάλυψη του πιστωτικού κινδύνου των απαιτήσεών τους.
Στην Ελληνική οικονομία η πλειοψηφία των εταιρειών ασκούν την δραστηριότητα του εμπορίου. Η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει τις επιχειρήσεις σε σημαντική μείωση των κερδών με αποτέλεσμα να πιέζονται ως προς τις πληρωμές των προμηθευτών δηλαδή του κύριου αγαθού προς πώληση.

 

Ένα σκάφος αναψυχής τους καλοκαιρινούς μήνες αποτελεί την ιδανική επιλογή για να ευχαριστηθείτε το καλοκαίρι σας και τη θάλασσα. Σας προσφέρει την ευκαιρία να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να ξεκουραστείτε ενώ παράλληλα απολαμβάνετε τις διακοπές σας στη θάλασσα. Το σκάφος αποτελεί έναν τρόπο ζωής που σας δίνει μία μοναδική αίσθηση ελευθερίας και μία διαφορετική ποιότητα ζωής.

 

Ο κλάδος των μεταφορών είναι ένας από τους κλάδους με την μεγαλύτερη πτώση στα χρόνια της κρίσης, βάσει ΕΛΣΤΑΤ, στον ετήσιο τζίρο αλλά και στο περιθώριο κέρδους, ενώ παράλληλα έχει μεγαλώσει η ανάγκη για οργάνωση των μεταφορέων ταυτόχρονα με τις αυξημένες απαιτήσεις του πελάτη.

 

Το σπίτι μας, είναι για όλους αναμφίβολα το πιο σημαντικό περιουσιακό μας στοιχείο. Δεν αποτελείται μόνο από δομικά υλικά, αλλά και από συναισθήματα και αναμνήσεις με τους αγαπημένους μας ανθρώπους και τα αγαπημένα μας αντικείμενα, κάτι που του δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία από την χρηματική που ήδη έχει και ανάγει την ασφάλιση σπιτιού σε προτεραιότητα όλων μας.

Νέες σημαντικές εξελίξεις στο θέμα των ανασφάλιστων οχημάτων. Η Kalogritsas Insurance σας ενημερώνει πως δόθηκε παράταση έως και τις 14/7 για την αποπληρωμή του προστίμου των 250€ σε όλα τα ανασφάλιστα οχήματα.  

Τα εσφαλμένα ειδοποιητήρια που εστάλησαν από τη ΔΗΛΕΔ, σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Νίκου Μαυραγάνη, ξεπερνούν τους 250.000 παραλήπτες!

Μόνο λίγα 24ωρα απέχουν από το ξεκίνημα του μεγάλου κύματος εκδρομέων του Πάσχα. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας γι’ αυτήν την κρίσιμη στιγμή στους δρόμους, η Kalogritsas Insurance στέκεται δίπλα σε κάθε οδηγό, δίνοντας μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα κρατήσουν ασφαλείς τον ίδιο και τους αγαπημένους του.

Τι είναι η ενυπόθηκη κατοικία, γιατί να την ασφαλίσω και τι πρέπει να προσέξω;

Είναι δεδομένο πως η κατάσταση που επικρατεί στην δημόσια υγεία οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Η επίσκεψη σε ένα Δημόσιο Νοσοκομείο ισοδυναμεί με ταλαιπωρία και στην χειρότερη περίπτωση με πλήρη αδυναμία ουσιαστικής παροχής των υπηρεσιών υγείας διότι υπάρχει σοβαρή έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού και υλικών πρώτης ανάγκης.

Τι Λένε για Εμάς

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

 

Επικοινωνία

  Κλεισθένους 1,
  Αγία Παρασκευή


  210 6082050

info@kalogritsasinsurance.gr

Επίσημοι Συνεργάτες

 

Copyright © 2015 KALOGRITSAS INSURANCE