blog-gia-asfalies

Ασφάλεια Οχημάτων
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ TAXI
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ
  
asfaleia_agrotikou
  
Ασφάλεια Σπιτιού
  
Ασφάλεια Σκαφών
  
Ασφάλεια Ζωής-Υγειας
40 χρόνια αξιόπιστα δίπλα σας

Στην Ελλάδα, τα περισσότερα σπίτια μένουν ανασφάλιστα, κυρίως λόγω της άγνοιας των ιδιοκτητών για το μικρό κόστος που απαιτεί η ασφάλισή τους σε συνδυασμό με τις παρεχόμενες καλύψεις που προσφέρουν.

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Μία απόφαση που παίρνουν καθημερινά εκατοντάδες οδηγοί. Το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε καλύτερα τα χρήματά σας σε σχέση με την αγορά ενός καινούριου, καθώς είναι πιο οικονομικό και ήδη δοκιμασμένο. Η μόνη προϋπόθεση για να επωφεληθείτε από ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο είναι να είστε πολύ προσεκτικοί κατά την αγορά του.

Οι γιορτινές αποδράσεις δεν έχουν τελειώσει και πολλοί είναι εκείνοι που θα ξεκινήσουν τώρα τις διακοπές τους για να υποδεχθούν το νέο έτος. Αν βρίσκεστε και εσείς μέσα σε αυτούς που θα ταξιδέψουν οδικώς για τις χειμερινές τους διακοπές, καλό θα είναι να είστε ενημερωμένοι για τα σημεία που πρέπει να προσέξετε ώστε να μετακινηθείτε με ασφάλεια στον προορισμό σας!

Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2018 έχουν ήδη αναρτηθεί από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών και όλοι οι οδηγοί οχημάτων μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά στην ιστοσελίδα του TAXISnet.

Οι γιορτές βρίσκονται μία ανάσα μακριά και οι περισσότεροι έχουμε ήδη προγραμματίσει τις χριστουγεννιάτικες εξορμήσεις μας. Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι μια ευκαιρία για όλη την οικογένεια να περάσει χρόνο μαζί. Ιδιαίτερα για τα παιδιά, η επίσκεψη στο εξοχικό ή στον παππού και τη γιαγιά  αποτελεί μια πολύ ευχάριστη εμπειρία.

Πολλοί επαγγελματίες και ιδιώτες αντιμετωπίζουν το ίδιο δίλλημα, αναζητώντας για την καλύτερη διαθέσιμη ασφάλιση. Τα οφέλη μιας online ασφάλισης είναι πολλά, γι’ αυτό το λόγο πολλοί καταφεύγουν εκεί. Ωστόσο, και η δυνατότητα να έχεις τον προσωπικό σου ασφαλιστή προσφέρει πολλά οφέλη. Επομένως, ποια είναι η ιδανική επιλογή για σας και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας;

Ο κλάδος της υγείας αναπτύσσεται με τεράστιους ρυθμούς, με την τεχνολογική εξέλιξη να παρουσιάζει συνεχώς νέες μεθόδους και τεχνικές στην ιατρική χειρουργική. Οι νέες αυτές μέθοδοι προσεγγίζουν καλύτερα και ακριβέστερα την κατάσταση του ασθενούς και επιτρέπουν την ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη θεραπεία του.

Το φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη γίνεται όλο και πιο ανησυχητικό. Οι κυβερνήσεις των περισσότερων χωρών αναγκάζονται, λοιπόν, να παίρνουν διάφορα μέτρα με σκοπό τη μείωση της εκπομπής ρύπων που αυξάνουν το διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

Το υπάρχον ασφαλιστικό σύστημα αντιμετωπίζει τόσο δημογραφικές και κοινωνικές όσο και οικονομικές προκλήσεις. Οι προκλήσεις αυτές καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για σύγχρονα συνταξιοδοτικά προγράμματα που θα παρέχουν σιγουριά για το μέλλον.

Νέα διασταύρωση στοιχείων φαίνεται να ξεκινάει άμεσα, ώστε να βρεθούν οι ιδιοκτήτες των οχημάτων που είναι ανασφάλιστα, δεδομένων των λαθών που προέκυψαν από την πρώτη διασταύρωση που έγινε τον Ιούνιο.

Τι Λένε για Εμάς

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

 

Επικοινωνία

  Κλεισθένους 1,
  Αγία Παρασκευή


  210 6082050

info@kalogritsasinsurance.gr

Επίσημοι Συνεργάτες

 

Copyright © 2015 KALOGRITSAS INSURANCE