blog-gia-asfalies

Ασφάλεια Οχημάτων
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ TAXI
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ
  
asfaleia_agrotikou
  
Ασφάλεια Σπιτιού
  
Ασφάλεια Σκαφών
  
Ασφάλεια Ζωής-Υγειας
40 χρόνια αξιόπιστα δίπλα σας

Πολλοί επαγγελματίες και ιδιώτες αντιμετωπίζουν το ίδιο δίλλημα, αναζητώντας για την καλύτερη διαθέσιμη ασφάλιση. Τα οφέλη μιας online ασφάλισης είναι πολλά, γι’ αυτό το λόγο πολλοί καταφεύγουν εκεί. Ωστόσο, και η δυνατότητα να έχεις τον προσωπικό σου ασφαλιστή προσφέρει πολλά οφέλη. Επομένως, ποια είναι η ιδανική επιλογή για σας και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας;

Ο κλάδος της υγείας αναπτύσσεται με τεράστιους ρυθμούς, με την τεχνολογική εξέλιξη να παρουσιάζει συνεχώς νέες μεθόδους και τεχνικές στην ιατρική χειρουργική. Οι νέες αυτές μέθοδοι προσεγγίζουν καλύτερα και ακριβέστερα την κατάσταση του ασθενούς και επιτρέπουν την ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη θεραπεία του.

Το φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη γίνεται όλο και πιο ανησυχητικό. Οι κυβερνήσεις των περισσότερων χωρών αναγκάζονται, λοιπόν, να παίρνουν διάφορα μέτρα με σκοπό τη μείωση της εκπομπής ρύπων που αυξάνουν το διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

Το υπάρχον ασφαλιστικό σύστημα αντιμετωπίζει τόσο δημογραφικές και κοινωνικές όσο και οικονομικές προκλήσεις. Οι προκλήσεις αυτές καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για σύγχρονα συνταξιοδοτικά προγράμματα που θα παρέχουν σιγουριά για το μέλλον.

Νέα διασταύρωση στοιχείων φαίνεται να ξεκινάει άμεσα, ώστε να βρεθούν οι ιδιοκτήτες των οχημάτων που είναι ανασφάλιστα, δεδομένων των λαθών που προέκυψαν από την πρώτη διασταύρωση που έγινε τον Ιούνιο.

 

Η οικονομική αβεβαιότητα της χώρας μας έχει προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στις επιχειρήσεις, με κυριότερα την ρευστότητα και την κάλυψη του πιστωτικού κινδύνου των απαιτήσεών τους.
Στην Ελληνική οικονομία η πλειοψηφία των εταιρειών ασκούν την δραστηριότητα του εμπορίου. Η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει τις επιχειρήσεις σε σημαντική μείωση των κερδών με αποτέλεσμα να πιέζονται ως προς τις πληρωμές των προμηθευτών δηλαδή του κύριου αγαθού προς πώληση.

 

Ένα σκάφος αναψυχής τους καλοκαιρινούς μήνες αποτελεί την ιδανική επιλογή για να ευχαριστηθείτε το καλοκαίρι σας και τη θάλασσα. Σας προσφέρει την ευκαιρία να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να ξεκουραστείτε ενώ παράλληλα απολαμβάνετε τις διακοπές σας στη θάλασσα. Το σκάφος αποτελεί έναν τρόπο ζωής που σας δίνει μία μοναδική αίσθηση ελευθερίας και μία διαφορετική ποιότητα ζωής.

 

Ο κλάδος των μεταφορών είναι ένας από τους κλάδους με την μεγαλύτερη πτώση στα χρόνια της κρίσης, βάσει ΕΛΣΤΑΤ, στον ετήσιο τζίρο αλλά και στο περιθώριο κέρδους, ενώ παράλληλα έχει μεγαλώσει η ανάγκη για οργάνωση των μεταφορέων ταυτόχρονα με τις αυξημένες απαιτήσεις του πελάτη.

 

Το σπίτι μας, είναι για όλους αναμφίβολα το πιο σημαντικό περιουσιακό μας στοιχείο. Δεν αποτελείται μόνο από δομικά υλικά, αλλά και από συναισθήματα και αναμνήσεις με τους αγαπημένους μας ανθρώπους και τα αγαπημένα μας αντικείμενα, κάτι που του δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία από την χρηματική που ήδη έχει και ανάγει την ασφάλιση σπιτιού σε προτεραιότητα όλων μας.

Νέες σημαντικές εξελίξεις στο θέμα των ανασφάλιστων οχημάτων. Η Kalogritsas Insurance σας ενημερώνει πως δόθηκε παράταση έως και τις 14/7 για την αποπληρωμή του προστίμου των 250€ σε όλα τα ανασφάλιστα οχήματα.  

Τι Λένε για Εμάς

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

 

Επικοινωνία

  Κλεισθένους 1,
  Αγία Παρασκευή


  210 6082050

info@kalogritsasinsurance.gr

Επίσημοι Συνεργάτες

 

Copyright © 2015 KALOGRITSAS INSURANCE