Ασφάλεια Οχημάτων
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ TAXI
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ
  
asfaleia_agrotikou
  
Ασφάλεια Σπιτιού
  
Ασφάλεια Σκαφών
  
Ασφάλεια Ζωής-Υγειας
40 χρόνια αξιόπιστα δίπλα σας

ΑΣΦΑΛΕΙΑ AYTOKINHTOY
     
     Η Kalogritsas Insurance προσφέρει αξιόπιστη, φθηνή και

μία

ολοκληρωμένη ασφάλεια αυτοκινήτου.

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, είμαστε δίπλα σας για να παρέχουμε το ιδανικό πρόγραμμα για σας. Σε μας θα βρείτε πολύ οικονομική μικτή ασφάλεια, ασφάλεια κλοπής, πυρός και φυσικών φαινομένων, με επικαιροποίηση της αξίας του αυτοκινήτου σας.

     Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα της Kalogritsas Insurance είναι το ότι η οδική μας βοήθεια μεταφέρει το όχημα ανεξάρτητα της περιοχής που βρίσκεται, στον τόπο διαμονής σας, χωρίς επιπλέον χρέωση. Αν χρειαστεί, αναλαμβάνουμε το κόστος διαμονής για εσάς και τους συνεπιβάτες σας, καθώς και το κόστος επιστροφής στην έδρα σας. Σε περίπτωση ατυχήματος, παρέχουμε εφόσον το επιθυμείτε, ασφαλιστικές πραγματογνωμοσύνες από ανεξάρτητους πραγματογνώμονες του Ομίλου, σε πολύ οικονομικές τιμές.

     Στο επίπεδο service, επιδιορθώνουμε ή αντικαθιστούμε τα κρύσταλλα του οχήματός σας με αυθεντικά κρύσταλλα αντιπροσωπείας, ενώ συνεργαζόμαστε με ένα ευρύ δίκτυο αξιόπιστων και οικονομικών συνεργείων, όπου μπορείτε να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης. Μέσω του δικτύου, σας παρέχουμε δωρεάν όχημα αντικατάστασης κατά τη διάρκεια της επισκευής. Αναλαμβάνουμε επίσης, χωρίς καμία χρέωση, τη διαδικασία αποζημίωσης, ανεξαρτήτως υπαιτιότητας.

Συμπληρώστε τον πίνακα σύμφωνα με τα στοιχεία και τις ανάγκες σας και σχεδιάστε την ιδανική ασφάλεια αυτοκινήτου, για σας. Εναλλακτικά, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ
     
     Η Kalogritsas Insurance προσφέρει αξιόπιστη, φθηνή και ολοκληρωμένη ασφάλεια φορτηγού. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, είμαστε δίπλα σας για να παρέχουμε το ιδανικό πρόγραμμα για σας. Σε μας θα βρείτε πολύ οικονομική ασφάλεια κλοπής, πυρός και  φυσικών φαινομένων, με επικαιροποίηση της αξίας του φορτηγού σας.

     Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα της Kalogritsas Insurance είναι το ότι η οδική μας βοήθεια μεταφέρει το όχημα ανεξάρτητα της περιοχής που βρίσκεται, στην έδρα σας, χωρίς επιπλέον χρέωση. Σε περίπτωση ατυχήματος, παρέχουμε εφόσον το επιθυμείτε, ασφαλιστικές πραγματογνωμοσύνες από ανεξάρτητους πραγματογνώμονες του Ομίλου, σε πολύ οικονομικές τιμές.

     Στο επίπεδο service, επιδιορθώνουμε ή αντικαθιστούμε τα κρύσταλλα του φορτηγού σας με αυθεντικά κρύσταλλα αντιπροσωπείας, ενώ συνεργαζόμαστε με ένα ευρύ δίκτυο αξιόπιστων και οικονομικών συνεργείων, όπου μπορείτε να επισκευάσετε το όχημά σας σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης. Αναλαμβάνουμε επίσης, χωρίς καμία χρέωση, τη διαδικασία αποζημίωσης, ανεξαρτήτως υπαιτιότητας.

Συμπληρώστε τον πίνακα σύμφωνα με τα στοιχεία και τις ανάγκες σας και σχεδιάστε την ιδανική ασφάλεια για το φορτηγό σας. Εναλλακτικά, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ TAXI
     
     Η Kalogritsas Insurance προσφέρει αξιόπιστη, φθηνή και ολοκληρωμένη ασφάλεια TAXI. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, είμαστε δίπλα σας για να παρέχουμε το ιδανικό πρόγραμμα για σας.

     Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα της Kalogritsas Insurance είναι το ότι η οδική μας βοήθεια μεταφέρει το TAXI ανεξάρτητα της περιοχής που βρίσκεται, στην έδρα σας, χωρίς επιπλέον χρέωση. Σε περίπτωση ατυχήματος, παρέχουμε εφόσον το επιθυμείτε, ασφαλιστικές πραγματογνωμοσύνες από ανεξάρτητους πραγματογνώμονες του Ομίλου, σε πολύ οικονομικές τιμές.

     Στο επίπεδο service, επιδιορθώνουμε ή αντικαθιστούμε τα κρύσταλλα του TAXI σας με αυθεντικά κρύσταλλα αντιπροσωπείας, ενώ συνεργαζόμαστε με ένα ευρύ δίκτυο αξιόπιστων και οικονομικών συνεργείων, όπου μπορείτε να επισκευάσετε το όχημά σας σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης. Αναλαμβάνουμε επίσης, χωρίς καμία χρέωση, τη διαδικασία αποζημίωσης, ανεξαρτήτως υπαιτιότητας.

     Ορισμένες ασφαλιστικές προσφέρουν σε περίπτωση ατυχήματος, αποζημίωση-μεροκάματα για το χρονικό διάστημα που θα μείνετε χωρίς το TAXI σας.

Συμπληρώστε τον πίνακα σύμφωνα με τα στοιχεία και τις ανάγκες σας και σχεδιάστε την ιδανική ασφάλεια για το TAXI σας. Εναλλακτικά, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ
     
     Η Kalogritsas Insurance προσφέρει αξιόπιστη, φθηνή και ολοκληρωμένη ασφάλεια μηχανής. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, είμαστε δίπλα σας για να παρέχουμε το ιδανικό πρόγραμμα για σας. Σε μας θα βρείτε πολύ οικονομική ασφάλεια κλοπής, πυρός και  φυσικών φαινομένων.

     Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα της Kalogritsas Insurance είναι το ότι η οδική μας βοήθεια μεταφέρει τη μηχανή ανεξάρτητα της περιοχής που βρίσκεται, στον τόπο διαμονής σας, χωρίς επιπλέον χρέωση. Αν χρειαστεί, αναλαμβάνουμε το κόστος διαμονής για εσάς και τον συνεπιβάτη σας, καθώς και το κόστος επιστροφής στην έδρα σας. Σε περίπτωση ατυχήματος, παρέχουμε εφόσον το επιθυμείτε, ασφαλιστικές πραγματογνωμοσύνες από ανεξάρτητους πραγματογνώμονες του Ομίλου, σε πολύ οικονομικές τιμές.

     Στο επίπεδο service, συνεργαζόμαστε με ένα ευρύ δίκτυο αξιόπιστων και οικονομικών συνεργείων, όπου μπορείτε να επισκευάσετε τη μηχανή σας σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης. Αναλαμβάνουμε επίσης, χωρίς καμία χρέωση, τη διαδικασία αποζημίωσης, ανεξαρτήτως υπαιτιότητας.

Συμπληρώστε τον πίνακα σύμφωνα με τα στοιχεία και τις ανάγκες σας και σχεδιάστε την ιδανική ασφάλεια για τη μηχανή σας. Εναλλακτικά, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Τι Λένε για Εμάς

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

 

Επικοινωνία

  Κλεισθένους 1,
  Αγία Παρασκευή


  210 6082050

[email protected]

Επίσημοι Συνεργάτες

 

Copyright © 2015 KALOGRITSAS INSURANCE