asfalistiki-etairia

Ασφάλεια Οχημάτων
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ TAXI
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ
  
asfaleia_agrotikou
  
Ασφάλεια Σπιτιού
  
Ασφάλεια Σκαφών
  
Ασφάλεια Ζωής-Υγειας
40 χρόνια αξιόπιστα δίπλα σας

Εθνική Ασφαλιστική 

Η Εθνική Ασφαλιστική είναι η αρχαιότερη ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα με συνεχή και αδιάκοπη λειτουργία άνω των 120 ετών. Ιδρύθηκε την 15η Ιουνίου του 1891 με κύριο μέτοχο την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας και με τη συμμετοχή των: Τράπεζα Κωνσταντινουπόλεως, Προνομιούχο Τράπεζα Ηπειροθεσσαλίας, Γενική Πιστωτική Τράπεζα Ελλάδας και Τράπεζα Βιομηχανικής Πίστεως. Σήμερα η Εθνική Ασφαλιστική με την διακριτική επωνυμία Α.Ε.Ε.Γ.Α. «Η ΕΘΝΙΚΗ» είναι μέλος ενός από τους μεγαλύτερους και ισχυρότερους Ομίλους χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και ανήκει κατά ποσοστό 100% στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας (ETE).

Ευρωπαϊκή Πίστη

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α. είναι μια πλήρης ασφαλιστική εταιρία που δραστηριοποιείται σε όλους τους σύγχρονους κλάδους ασφάλισης, παρέχοντας ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις. Έχει δημιουργήσει ειδικά σχεδιασμένα πρωτοποριακά και ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα, ενώ παράλληλα επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες.

Μινεττα 

Είναι μία από τις παλαιότερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας . Διανύει ήδη την 5η δεκαετία γόνιμης δραστηριότητας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ έχει τεράστια εμπειρία και μεγάλη εξειδίκευση στις ασφαλίσεις αυτοκινήτων, χωρίς να υστερεί και στα υπόλοιπα ασφαλιστικά προγράμματα. Τα τελευταία δε χρόνια, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του κλάδου Ζωής και Υγείας.

Interlife

Η INTERLIFE Ασφαλιστική είναι Ελληνική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων με έδρα την Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το 1991 σε πολυμετοχική βάση. Τα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας στεγάζονται σε ιδιόκτητο κτίριο 4.500 m² στο 14ο χλμ. εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου στη Θέρμη. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η πορεία της Εταιρίας υπήρξε κερδοφόρα από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της, με κάθετη ανάπτυξη και επιτυχή υλοποίηση των εκάστοτε στόχων της. Η θετική εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών της Εταιρίας, με επιτυχημένες επενδύσεις σε ακίνητα και χρεόγραφα σε συνδυασμό με το σωστό management συνέβαλαν στην εδραίωσή της στον ασφαλιστικό χώρο.

ERGO

Τον Ιούνιο του 2011 η εταιρία VICTORIA, με 20 και πλέον έτη παρουσίας στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά, υιοθετεί τον διακριτικό τίτλο της μητρικής εταιρίας της, ERGO, ξεκινώντας μια νέα εποχή για τους πελάτες, τους συνεργάτες και το προσωπικό της. Κυρίαρχος στόχος της ERGO Ελλάδος είναι η σημαντική διαφοροποίηση από οτιδήποτε παλαιό και ξεπερασμένο στον ασφαλιστικό χώρο, αλλά και ο προσανατολισμός σε μια ακόμη πιο φιλική, ανθρώπινη και ξεκάθαρη φιλοσοφία προσέγγισης ασφαλιστικών ζητημάτων, με πραγματικά σύγχρονες υπηρεσίες, με διαφανείς και απλές διαδικασίες. Η δέσμευση της νέας ERGO Ελλάδας απέναντι στον πελάτη συνοψίζεται πλέον σε τρείς λέξεις. «Εμπιστοσύνη, Διαφάνεια, Εγγύτητα».

LLOYD'S

Η Lloyd's συνεχίζει να αναπτύσσεται στην Ελλάδα, με κύριο κομμάτι της την θαλάσσια ασφάλιση. Πέρα από την θαλάσσια ασφάλεια έχει ένα ευρύ φάσμα με δυναμική εισαγωγή στις ειδικές ασφάλειες στην Ελληνική αγορά.

Allianz 

Η Allianz Ελλάδος, μέλος του Allianz Group, δραστηριοποιείται στους κλάδους της ιδιωτικής ασφάλισης και της διαχείρισης κεφαλαίων. Μέσα από τις σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις που προσφέρει στην ελληνική αγορά, βοηθάει τους πελάτες της να διαχειριστούν κινδύνους και να αξιοποιήσουν ευκαιρίες. Οι τομείς δράσης και τα προϊόντα της Εταιρίας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών αναγκών όπως ασφάλιση αυτοκινήτου, κατοικίας, ζωής, υγείας, καθώς επίσης σύνταξη και αποταμίευση. Ακόμα, εξυπηρετούν ανάγκες όπως η προστασία μίας επιχείρησης και η ασφάλιση του ανθρώπινου δυναμικού της, ενώ δεν λείπουν και οι «πράσινες» λύσεις, όπως η ασφάλιση φωτοβολταϊκών συστημάτων και η περιβαλλοντική ευθύνη.

Aig 

Στην Ελλάδα η AIG αποτελεί ένα διαχρονικά φερέγγυο ασφαλιστικό οργανισμό, με ιστορία που ξεκινά από το 1935. Με σταθερά διαχρονική πορεία και ανάπτυξη, η AIG απασχολεί περισσότερα από 200 στελέχη στα γραφεία της στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και καλύπτει τις ανάγκες περισσότερων από 500.000 ιδιωτών και επιχειρήσεων, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Generali

Από τις αρχές του 2000 μια νέα περίοδος έχει αρχίσει για την παρουσία της Generali στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Με τη δέσμευση να «κάνει την ασφάλεια ποιότητα ζωής», η Generali επιμένει στη σοβαρή και υπεύθυνη διαχείριση των ασφαλιστικών αναγκών και ανταποκρίνεται με συνέπεια και σταθερότητα στις πλέον εξειδικευμένες ασφαλιστικές απαιτήσεις, προσφέροντας μια γκάμα σύγχρονων και ευέλικτων προϊόντων.

Qudos

H Qudos Ελλάς, είναι μία δυναμική εταιρεία που συστάθηκε για να φροντίζει τον Ασφαλισμένο και να νιώθει κάθε στιγμή ασφαλής. Το διοικητικό συμβούλιο και τα στελέχη της εταιρείας παρέχουν, με απόλυτη εξειδίκευση στην ανάληψη και διαχείριση του κινδύνου, σχέση εμπιστοσύνης και σιγουριάς μαζί του. Με ισχυρή κεφαλαιακή βάση, και στα πλαίσια της συνεργασίας της με την Qudos Insurance Δανίας, η Qudos Ελλάς εκπροσωπεί με Ήθος και Πίστη στο σκοπό της, τη φιλοσοφία της προστασίας του ασφαλισμένου!

id="interasco">

Interasco

Η ιστορία της εταιρείας ξεκινά από το 1890 όταν ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη η προκάτοχος της Interasco. Η συνεχής και συνεπής παρουσία της εταιρείας στη διάρκεια των 125 χρόνων στην ελληνική ασφαλιστική βιομηχανία, την καταξιώνουν στη συνείδηση της αγοράς και της πολιτείας, ως εταιρείας κύρους και αξιοπιστίας

Alpha Insurance Group

Η Alpha Group είναι μια ανεξάρτητη ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία, ερχόμενη από την Δανία, με ειδικότητα στις ασφαλιστικές καλύψεις Συμβάσεων, Μεσιτών, Συλλόγων  και μεγάλων επιχειρήσεων με υψηλό βαθμό ευελιξίας.

Τι Λένε για Εμάς

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

 

Επικοινωνία

  Κλεισθένους 1,
  Αγία Παρασκευή


  210 6082050

[email protected]

Επίσημοι Συνεργάτες

 

Copyright © 2015 KALOGRITSAS INSURANCE