blog-gia-asfalies

Ασφάλεια Οχημάτων
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ TAXI
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ
  
asfaleia_agrotikou
  
Ασφάλεια Σπιτιού
  
Ασφάλεια Σκαφών
  
Ασφάλεια Ζωής-Υγειας
40 χρόνια αξιόπιστα δίπλα σας

 Οι συντάξιμες αποδοχές είναι συνάρτηση των σημερινών μηνιαίων αποδοχών, τα συνολικά έτη εργασίας για τα οποία έχουν πληρωθεί εισφορές και η ηλικία συνταξιοδότησης.

Συμπλήρωσε τα παρακάτω πεδία και υπολόγισε την διαφορά από τις συντάξιμες αποδοχές σε σχέση με τις μηνιαίες αποδοχές που θα έχεις στο τελευταίο έτος της εργασίας σου.

 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ

Σε συνέχεια των όσων προβλέπονται από τον Ν. 4599/2019 σχετικά με την ασφάλιση υποψηφίων οδηγών καθώς και του εκπαιδευτικού οχήματος, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να ασφαλίζετε τον υποψήφιο οδηγό κατά τη διάρκεια της πρακτικής του εξέτασης με τις ακόλουθες καλύψεις

Μην αφήνετε στην τύχη το μέλλον σας: Εμπιστευτείτε την πείρα και τις ικανότητες των εξειδικευμένων συμβούλων που διαθέτουν πλήθος πιστοποιήσεων από την Τράπεζα της Ελλάδος στην παροχή ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο μοντέλο υπολογισμού προσδιορίζεται την μελλοντική σας σύνταξη και έτσι έχετε στα χέρια σας ένα συνταξιοδοτικό προφίλ. Σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο επιλέξτε την κατάλληλη για εσάς αποταμίευση.

Η κρατική σύνταξη είναι άθροισμα 2 (δύο) συντάξεων Ν. 4387/2016:

  1. Της Εθνικής Σύνταξης
  2. Της Ανταποδοτικής Σύνταξης

Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων που έχει γίνει γνωστός ως GDPR  (General Data Protection Regulation) αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές στην ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων τα τελευταία χρόνια.

Νέος έλεγχος για τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων θα πραγματοποιηθεί αυτές τις μέρες σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις.

Ενόψει των ηλεκτρονικών διασταυρώσεων που επρόκειτο να γίνουν, το Υπουργείο Οικονομικών, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, και η Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής προχώρησαν στη δημοσίευση σχετικών οδηγιών προς τους πολίτες μέσω ενός πληροφοριακού οδηγού.

Η γιορτή του Πάσχα πλησιάζει και είναι μια ιδανική ευκαιρία να αποδράσουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Οι επιλογές που έχουμε για να περάσουμε όμορφα την ξεχωριστή αυτή γιορτή είναι σίγουρα πολλές. Μπορούμε να επισκεφτούμε τον τόπο καταγωγής μας, να πάμε στην εξοχική μας κατοικία ή να ταξιδεύσουμε σε έναν καινούριο προορισμό.

Όποιον τρόπο και αν επιλέξουμε για να περάσουμε τις Πασχαλινές μας διακοπές, το σπίτι μας θα παραμείνει άδειο σε μια περίοδο που η πλειοψηφία των γειτόνων μας επίσης θα απουσιάζει. Τί σημαίνει αυτό; Η κατοικία μας αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους διαρρήκτες!

Το αυτοκίνητο αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, καθώς το χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση για την εξυπηρέτηση και την διευκόλυνση των μετακινήσεών μας.

Κάθε κάτοχος αυτοκινήτου, σεβόμενος τόσο τον εαυτό του όσο και τους συνανθρώπους του οφείλει να διατηρεί ασφαλισμένο το αυτοκίνητό του, προστατεύοντας με τον τρόπο αυτό ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο σε περίπτωση που συμβεί κάποιο απρόοπτο ή προκληθεί ένα ατύχημα.

Όλοι θέλουμε να αισθανόμαστε ασφάλεια και σιγουριά για τα πράγματα που είναι σημαντικά στη ζωή μας.

Ένα από αυτά είναι το αυτοκίνητό μας, το οποίο είναι απαραίτητο στην καθημερινότητά μας. Για την προστασία του αυτοκινήτου μας, αναζητάμε κάλυψη σε περίπτωση που συμβεί κάποια ζημιά ή ατύχημα αλλά και απλές διαδικασίες και άμεση υποστήριξη από την ασφαλιστική εταιρεία που έχουμε επιλέξει, όταν την χρειαστούμε.

Δεν υπάρχει κάποιος που να μην γνωρίζει ότι η χρήση του κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της οδήγησης αυξάνει σε σημαντικό βαθμό την πιθανότητα να προκληθεί ατύχημα.

Η κλοπή του οχήματός σας είναι σίγουρα μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Όσο και αν το απεύχεστε να συμβεί, πρέπει να είστε ενημερωμένοι για το ποια είναι τα βήματα που ακολουθούνται σε μία τέτοια περίπτωση, ώστε να προστατεύσετε το πορτοφόλι σας αλλά και να ολοκληρώσετε κάθε απαραίτητο βήμα με προσοχή και αποτελεσματικότητα.

Τι Λένε για Εμάς

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

 

Επικοινωνία

  Κλεισθένους 1,
  Αγία Παρασκευή


  210 6082050

[email protected]

Επίσημοι Συνεργάτες

 

Copyright © 2015 KALOGRITSAS INSURANCE