Ασφάλεια Οχημάτων
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ TAXI
  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ
  
asfaleia_agrotikou
  
Ασφάλεια Σπιτιού
  
Ασφάλεια Σκαφών
  
Ασφάλεια Ζωής-Υγειας
40 χρόνια αξιόπιστα δίπλα σας

Αξιοπιστία

Χειριζόμαστε τον κάθε μας πελάτη ως άνθρωπο και τηρούμε τις υποσχέσεις που του δίνουμε. Παράλληλα διεκπεραιώνουμε τις οποιεσδήποτε ενέργειες δίκαια, αποτελεσματικά και γρήγορα.

Εστίαση στις Ανάγκες του Πελάτη

Λειτουργούμε με κεντρικό γνώμονα την ικανοποίηση και εξασφάλιση του κάθε πελάτη καθώς διατηρούμε άριστες διαπροσωπικές σχέσεις και δεσμούς. Παράλληλα, οι παροχές μας είναι σχεδιασμένες ώστε να προσαρμόζονται σε διαφορετικές ανάγκες κάθε φορά δημιουργώντας έτσι εξατομικευμένες λύσεις.

Τεχνογνωσία

Κατέχουμε την απαραίτητη γνώση για να καλύπτουμε αξιόπιστα και στο μέγιστο τις ανάγκες των πελατών. Γνωρίζοντας άριστα τον κλάδο των ασφαλειών, με πιστοποιήσεις από τη Εθνική Τράπεζα Ελλάδος και συνεχή σεμιναριακή εκπαίδευση, είμαστε πάντα στο πλευρό των πελατών μας για κάθε συμβουλή και επεξήγηση.

Ομαδικό Πνεύμα

Λειτουργούμε πάντα σε οικογενειακό κλίμα με τους συναδέλφους, με τους συνεργάτες αλλά και με τους πελάτες μας. Πιστεύουμε στην ποιοτική δουλειά που πηγάζει από την ομαδικότητα και το στηρίζουμε ακράδαντα.

Υπεροχή

Αγωνιζόμαστε καθημερινά για να υπερέχουμε σε όλα τα επίπεδα καθώς πιστεύουμε στην περαιτέρω και μόνιμη βελτίωση των παροχών και των υπηρεσιών μας.

Τι Λένε για Εμάς

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

 

Επικοινωνία

  Κλεισθένους 1,
  Αγία Παρασκευή


  210 6082050

[email protected]

Επίσημοι Συνεργάτες

 

Copyright © 2015 KALOGRITSAS INSURANCE